dsc_1871Здравей,

Казвам се Георги и съм роден през последния ден на 1980-а година.

До преди около осем години прекарвах голяма част от времето си шофирайки голям камион по безкрайните магистрали на САЩ.

Понастоящем пиша книги и статии, водя семинари на тема личностно и духовно развитие и споделям опитност по време на различни събития, осъзнавайки все по-ясно Живота в неговата пълнота.

Невероятна смяна на посоката, не мислиш ли?

Имайки се предвид, че в даден момент бях в една далечна болница, не си спомнях кой съм, имах пълна амнезия и не можех да се движа много, много…

И за мен самия беше доста изумително да наблюдавам тази промяна.

Броени дни преди 28-я ми рожден ден, преминах през спонтанна духовна трансформация, която завърши с тежка автомобилна катастрофа. Бях блъснат от бързо движещ се автомобил…

По това време нямах никаква представа какво означават думите „просветление“, „духовност“ и „личностно развитие“. През следващите години научих и осъзнах много за тях.

Докато пътувах към болницата в Спрингфиийл, Илиноис, честно казано нямах идея, че в този момент ще пиша тези редове.

И това е напълно нормално, имайки се предвид пълната амнезия, за която споменах малко по-рано.

Приет съм в болницата под чуждо име и с друга дата на раждане. Още една мистерия.

Очакванията на лекарите бяха, че няма да оживея. Бяха казали на родителите и приятелите ми, че най-вероятно няма да успея.

За изумление на всички, излязох от упойката с огромна усмивка на лицето, която често може да се види и днес 🙂

Възстановяването ми протече невероятно бързо и само две седмици след инцидента, минавах с велосипеда си по 40-50 километра на ден.

Месец по-късно остана само лека следа на челото ми, а аз продължавах да натоварвам тялото си по всевъзможни начини, за да докажа най-вече на самия себе си, че всичко е възможно.

В продължение на три години се потопих предимно във вътрешния си свят, за да осмисля и да облека в думи и понятия поне някои от преживяванията си отвъд границите на познатия ни свят.

Преминах и през много от древните и съвременни духовни учители и техните знания, за да осъзная, че най-добрия учител и наставник, който можем да открием, се намира вътре в нас самите.

Издадох първата си книга “Другата реалност” на 26 Октомври 2012 година.

Скоро след издаването на книгата, започнах да водя и практически семинари, последния от които е озаглавен „По пътя на синхроничната съдба“.

Постоянно правя експерименти с тялото си, за да разбера кои са най-подходящите начини да го поддържам силно и здраво.

С времето направих по-голямата част от дълбоките прочиствания на организма и всеки един основен негов орган.

Все още правя тези прочиствания редовно и втората ми книга е основана на този опит, както и на опита ми с различните начини на хранене, медитативни техники, физически упражнения и методи за лечение.

Тя се казва Медицината на новото време

Третата ми книга, която излезе на 2 юни 2014 година е със заглавие „Българските суперхрани“ и се превърна бързо в бестселър.

Последваха Липсващите елементи на здравето, Българските суперхрани 2 и „Вселената в мен“, в която описах подробно процеса на трансформация, през който преминах преди осем години.

Обичам скалното катерене, плуването и бягането по планински терени. Обичам да комуникирам с хората около себе си на всички възможни нива и да се радвам на живота във всеки един момент от настоящето.

Намерението ми е да споделям с теб интересни и вълнуващи теми, които да ти помогнат в собственото ти развитие. Ще правя това по възможно най-добрия начин.

И не мисли, че съм кой знае колко напред в процеса на развитието си.

Просто като всички останали съм на пътя по него. И зная, че винаги ще има някой по-напред от мен, от когото да мога да се уча.

И точно това всъщност прави този живот толкова прекрасен- възможността за постоянното научаване на нови неща, придобиването на опит и възможността да го споделим след това.

Едно от нещата, които ми носят най-голямо удовлетворение, е да споделям- пътят ми до тук и как съм стигнал до настоящия момент, какво съм научил и с какво мога да допринеса за Цялото.

Чувствай се свободен/а да вървиш заедно с мен по този безкраен път на себеразвитие, осеян със знание, грешки и опита придобит от тях.

Искрено вярвам, че единственият начин да развием себе си, е като помогнем на останалите да направят същото.

Ще се радвам, ако ми позволиш да споделя опита си с теб.

Благодаря ти, че си тук с мен.

Георги