georgi-jekov-400

Здравейте,

Казвам се Георги и съм роден през последния ден на 1980-а година.

Преди повече от дванайсет години прекарвах част от времето си шофирайки голям камион по дългите магистрали на САЩ.

Последните десет пиша книги и статии, водя обучения и семинари, имайки се предвид, че в даден момент бях в една далечна болница, не си спомнях кой съм, имах пълна амнезия и не можех да се движа.

Броени дни преди 28-я ми рожден ден бях блъснат от бързо движещ се автомобил.

Очакванията на лекарите бяха, че няма да оживея. Бяха казали на родителите и приятелите ми, че най-вероятно няма да успея.

За изненада на лекарите, излязох от упойката след операцията с огромна усмивка на лицето.

Възстановяването ми протече много бързо и само три седмици след инцидента и поставянето на титаниева пластина на дясната част на челото ми, минавах с велосипеда си по 40-50 километра на ден.

Месец по-късно остана само лека следа на челото ми, а аз продължавах да натоварвам тялото си по всевъзможни начини, за да докажа най-вече на самия себе си, че всичко е възможно.

Издадох първата си книга “Другата реалност” на 26 Октомври 2012 година.

С времето направих по-голямата част от дълбоките прочиствания на организма и всеки един основен негов орган.

Втората ми книга е основана на този опит, както и на опита ми с различните начини на хранене, техники за успокояване на ума и справяне със стреса, физически упражнения и методи за лечение. Тя се казва „Медицината на новото време„.

Третата ми книга излезе от печат на 2 юни 2014 година със заглавие „Българските суперхрани“ и се превърна бързо в бестселър. Последваха „Липсващите елементи на здравето“, „Българските суперхрани 2“ и „Вселената в мен“, в която описах подробно случилото се в края на 2008-а година.

Седмата ми книга е със заглавие „Живот без диети“ и в нея събрах опита и знанията, които натрупах през последните 7 години, свързани с храненето и всички други аспекти на здравето, без които не бихме могли да бъдем истински здрави и жизнени.

В последната си книга споделих опитността си свързана със сухия и воден пост. Тя е със заглавие „Изцелителната сила на поста“.

Вярвам, че най-важното в живота е да споделяме любовта си с най-близките на сърцето ни хора. За мен това е един от най-истинските начини за израстването ни. 

Обичам скалното катерене, планината и плуването. Радвам се да общувам с хората около себе си и съм благодарен на Бог, че все още съм тук. 

Намерението ми е да споделям с Вас интересни и вълнуващи теми, които да Ви дадат необходимите насоки, чрез които да напреднете в собственото си развитие. Ще правя това по възможно най-добрия начин, на който съм способен.

Както всички останали, така и аз съм по пътя на развитието си и зная, че винаги ще има някой по-напред от мен, от когото да се уча.

Точно това всъщност прави живота толкова хубав- възможността за постоянното придобиване на нова опитност.

Едно от нещата, които ми носят най-голямо удовлетворение, е да споделям- пътят ми до тук и как съм стигнал до настоящия момент, какво съм научил и с какво мога да допринеса за създаването на един по-добър свят за нас и нашите деца.

Искрено вярвам, че единственият начин да развием себе си, е като помогнем на останалите да направят същото.

Ще се радвам да ми позволите да споделя опита си с Вас.

Благодаря Ви!

Георги