georgi-jekov-400

Здравей,

Името ми е Георги и съм роден през последния ден на 1980-а година.

Преди около десет години прекарвах голяма част от времето си шофирайки голям камион по безкрайните магистрали на САЩ.

Понастоящем пиша книги и статии, водя семинари на тема личностно и духовно развитие и споделям опитност по време на различни събития, осъзнавайки все по-ясно Живота в неговата пълнота.

Имайки предвид, че в даден момент бях в една далечна болница, не си спомнях кой съм, имах пълна амнезия и не можех да се движа.

Броени дни преди 28-я ми рожден ден, преминах през спонтанна духовна трансформация, която завърши с тежка автомобилна катастрофа. Бях блъснат от бързо движещ се автомобил.

Приет съм в болницата под чуждо име и с друга дата на раждане.

Очакванията на лекарите бяха, че няма да оживея. Бяха казали на родителите и приятелите ми, че най-вероятно няма да успея.

За изумление на всички, излязох от упойката с огромна усмивка на лицето, която често може да бъде видяна и днес.

Възстановяването ми протече изключително бързо и само три седмици след инцидента и поставянето на титаниева пластина на дясната част от челото ми, минавах с велосипеда си по 40-50 километра на ден.

Месец по-късно остана само лека следа на челото ми, а аз продължавах да натоварвам тялото си по всевъзможни начини, за да докажа най-вече на самия себе си, че всичко е възможно.

В продължение на три години се потопих предимно във вътрешния си свят, за да осмисля и да облека в думи и понятия поне някои от преживяванията си.

Издадох първата си книга “Другата реалност” на 26 Октомври 2012 година, а скоро след това започнах да водя и практически семинари.

С времето направих по-голямата част от дълбоките прочиствания на организма и всеки един основен негов орган.

Втората ми книга е основана на този опит, както и на опита ми с различните начини на хранене, медитативни техники, физически упражнения и методи за лечение. Тя се казва „Медицината на новото време„.

Третата ми книга, която излезе на 2 юни 2014 година е със заглавие „Българските суперхрани“ и се превърна бързо в бестселър.
Последваха „Липсващите елементи на здравето„, „Българските суперхрани 2„ и „Вселената в мен“, в която описах подробно процеса на трансформация, през който преминах в края на 2008 година.

Последната ми, седма книга, е със заглавие „Живот без диети“ и в нея събрах всичкия опит и знания, които натрупах през последните 7 години, свързани с храненето и всички други аспекти на здравето, без които не бихме могли да бъдем изстински здрави, жизнени и енергични.

Обичам скалното катерене, плуването и бягането по планински терени. Обичам да общувам с хората около себе си на всички възможни нива и да се радвам на живота във всеки един момент от настоящето.

Намерението ми е да споделям с теб интересни и вълнуващи теми, които да ти помогнат в собственото ти развитие. Ще правя това по възможно най-добрия начин.

И не мисли, че съм кой знае колко напред в процеса на развитието си. Просто като всички останали съм на пътя по него. И зная, че винаги ще има някой по-напред от мен, от когото да мога да се уча.

И точно това всъщност прави този живот толкова хубав- възможността за постоянното придобиване на нова опитност.

Едно от нещата, които ми носят най-голямо удовлетворение, е да споделям- пътят ми до тук и как съм стигнал до настоящия момент, какво съм научил и с какво мога да допринеса за Цялото.

Чувствай се свободен/а да вървиш заедно с мен по този безкраен път на себеразвитие, осеян със знание, грешки и опита придобит от тях.

Искрено вярвам, че единственият начин да развием себе си, е като помогнем на останалите да направят същото.

Ще се радвам, ако ми позволиш да споделя опита си с теб.

Благодаря ти!

Георги